vad fan är det med mig?

så jävla desperat. dö.

my little ponybilder: weheartit

haha lol *fniss*lidia 2005, at my place :D

ligger i sängen och försöker förbereda mig inför kvällen, verkar som att alla har en riktig tysk-dräkt förutom jag. yay. hatar att komma halvdant utklädd till en maskerad. känns som att man lika bra kan skita i det i så fall. men näe josefina det ska jag inte göra! fan fan fan, måste fixa det nu. ses!

fan

okej fan vilken ångest det var att komma hem. tänkte ändå "fan vad skönt att få komma hem och duscha typ skriva klart engelskan (som ska vara klar idag)" men nu sitter jag här vid datorn och typ bara "öhh vad ska jag göra?" skrev liteeee engelska, men är typ stuck kommer INGENSTANS. buh, så jobbigt. och nu verkar det som att alla har något att göra ikväll förutom jag, panka lilla jag. som alla hatar för att jag aldrig kan göra något rätt i mitt lilla deprimerande liv. (okej överdrev lite där, så patetisk är jag inte). borde duscha mitt hår. ett steg framåt i alla fall...

hejsanhoppsan


då vare fredag.

fuck you bitchesbild 1: my old room bild 2: my old cat, unts unts

japp precis.

party tonightbilder: me me me

ändå peppileppleppjepp!

när ska jag bli en kvinna och lära mig att gå i högklackat?

äh skitsamma

turned on


höj basen å njut.

birdwatchingyesummer and sun and oceanfyfan vad jag hatar vintern. kan det bli mer deprimerande?? jag vill flytta till ett ställe där det är varmt året runt och där vill jag bo. vid havet.

le musicbäst just nu;
i'll be surprised - skinny man
boyz - m.i.a.
witness dub - roots man
dolla dolla - goldielocks
painting - atmosphere
palmdale - afroman
i'm good, i'm gone - lykke li

update

viktor vauthier, en av mina favorit fotografer.

nu ska jag sminka mig och röra mig mot entré med dani! det var något jag tänkte på inatt innan jag somnade. men äh, det dyker väl upp senare! puss puss

say hello to jolene


btw, kom och tänka på en rolig sak idag. när man var liten och gömde sig för mamma och var dödssäker på att ens gömställe var omöjligt att hitta och man hörde mamma lite längre ifrån "vaaaaarr ääärrr jeeeeessica? vaaar kan hon vara?" då visste hon ju hela tiden var man var. fan vad tråkigt.

SUPER NINTENDO NESmina damer och herrar låt mig presentera dagens i-landsproblem!
jag har både ett supernintendo och ninteno nes kvar från barndomen, älskade verkligen att spela super mario och donkey kong - gör det fortfarande! problemet är bara att dom båda har slutat fungera, och jag är FÖRKROSSAD! vilket fall har både super mario och donkey kong kommit på villovägar, så det är väl skit samma.

somewhere only we knowbilder: donno

det där med mössprovningen gick ju självklart åt helvete! om jag skulle ha en mössa i min rätta storlek var jag tvungen att beställa den dyra varianten och då får man såna fula kronor på som man inte kan ta bort. kuk. fan vad jobbigt det blev. dessutom går det inte ens att beställa min storlek på hemsidan som dom sa att det skulle. men vafan, så nu måste jag ringa dit imorgon och bråka.

har ont i huvudet nu också, råkade sluka i mig en slush ice alldeles för fort på ica maxi innan. illa.

dolla dolla bling bling


sitter här med två feta finnar i pannan (WTF? var kommer dom ifrån?) och sörplar på en mcdonalds cola till frukost. bra. som fan. ska snart ta bussen till skolan, idag är det nämnligen dags att prova studentmössor (!) hur jävla sjukt är inte det?! det känns som att jag har gått på mediegymnasiet i en vecka, tiden bara rinner iväg. snart står vi där med våra vita små små klänningar och hoppar och skriker. crazzzyyy.


på tal om något helt annat - EN SAK som är riktigt STÖRANDE är att goldielocks ska spela på inkonst den 31 oktober, alltså samma datum som en mycket nära väns 18års fest. mjeh, hade velat se henne som fan! fasen.

så freakin crazy
bilder: johnnysbird.com

ball hur man kan se saker ur olika perspektiv. som tex, slottstaden, mitt gamla område där jag har gått grundskolan och helt enkelt vuxit upp. som alla vet så bor jag inte kvar där längre. men iaf, det finns olika sätt för mig att se på slottstaden, antingen är det bara en del jag åker igenom när jag tar fyrans buss, inget märkvärdigt bara liksom några busshållsplatser som skvadronsgatan. men idag när jag åkte igenom såg jag det ur en helt annan synvinkel, jag såg det liksom som jag såg det när jag bodde där. fridhemstorget, där man stod varje skolavslutning med sina små klänningar (dock hatade jag klänningar när jag var liten så jag hade alltid på mig byxor, men skit samma), hemmakväll som då hette kungsan, ribersborgsskolan, djuraffären, pizzeria pompei, allt sånt där som var vardagsmat när man var liten som man såg varje dag å så där. man såg det på ett helt annat sätt då. det är som kungs- och slottsparken, man kan se den på olika sätt också, antingen genom synen på den när man var på picnic med sina föräldrar och spelade fotboll, eller när man drack reben och blev full innan malmöfestivalen, och nu ser jag det bara som en park som kan vara lite mysigt att sitta i då och då. hah. så jävla fint. men man kan jämföra det med att tex, när man kommer till ett nytt ställe, då ser man det på helt olika sätt dom första gångerna jämfört med hur man ser på det när man har varit där ett tag och liksom det börjat bli en vana och sen ser man det på ett annat sätt när man har varit ifrån det och kommer tillbaka. äh, nu fåre va noeg, i say. guttbajs

and that's what i call a handalserik daug

idag har varit en ganska händelserik dag, så att saja. vaknade, gick till skolan. eller nä, tog bussen till skolan hehehe. hade varit lite jobbigt att gå, hehhhehhehhehe. i alla fall. var i skolan. fick mvg i bild ;) (score!) åkte till stan med chicken, åt på mcdonalds, hitta en klänning som jag hoppas på att kunna köpa. åkte hem. sov. duschade. åkte in till stan igen. träffade nicole. gick rundor. köpte "one coca cola", satte oss på davidhallstorg. gick till bussen. stötte på daniella och michelle. tog bussen. kom hem. åt pölse. satte mig vid datorn. fortsatte att sitta vid datorn.. sitter fortfarande vid datorn!

heheh

fan, blev inte årets blogg :(

upupupupppp
haha, så himla fin. nu ska jag försöka koppla in mitt super nintendo, sjuktttt sugen.

and i mean it

jag saknar dig. jag vill va med dig. och jag kommer göra allt för att det ska bli så även om du inte tror mig.

och jag hatar reklamen här under.

ojoj

så jävla fashion att va modell och dj, omg.

sweet dreams

haha, kom precis på att när jag tog en liten tupplur igår eftermiddag så låg jag med händerna över huvudet och pillade på mina ögonfransar i soffan, mamma kom in och började asgarva, det var så jag vaknade. hehehehehe. så kul.

inatt drömde jag att jag var i en skyskrapa i new york som typ knäcktes så allting blev snett. alla mina grejer låg i ett glasrum. jag kände mig tvungen att hämta dom så fick typ glida ner och ta dom, men istället för att ta allt på en gång tog jag en sak i taget. när jag väl hade fått upp allt hade nästan alla redan evakuerat så det var bara jag och typ danielle (?) kvar. dom sista personerna slängde sig i hissen och vägrade släppa in oss. NU VAR DET INTE LÅNG TID KVAR innan byggnade skulle rasa. så det enda sättet att ta sig ut var trapphuset! (vilket egentligen är det säkraste valet jämfört med hissen, hallå?) jag trodde faktiskt att jag skulle dö flera gånger, men fick ingen panik. men i alla fall - så vi gick ut i trapphuset och istället för att springa ner (jag hade dessutom värsta highheels) så gleeeeed vi ner på handräcket. så som man gjorde i lågstadiet. det gick skit fort. och när vi väl var nere så var det malmöfestival och alla stod och hurrade medan vi smidigt gled ut. tjohej.

¿como estais amigos?

hej mina vänner!
här är ett inlägg, ett riktig jävla inlägg (eiwwwiwiwo)
sitter här i min säng och kuckilurar (vet inte riktigt hur det stavas? om det är ett ord ens) men ja. har egentligen inget viktigt att säga. har sovit hela eftermiddagen, har typ börjat bli en vana; komma hem från skolan, sova, äta, sova. vafan är det för jävla liv?

har börjat få lite ångest över praktiken (urban outfitters i köpenhamn för er som inte vet) börjar kl 8, vilket betyder att jag måste ta 999 från gustav tjugo i sju, VILKET BETYDER att jag måste gå upp ungefär klockan 5. slutar fyra är alltså hemma fem-halv sex om jag har tur. måste gå och lägga mig nio. det är typ tre timmars fritid? cheesus.
fan..
nu blev det ännu värre - har inte riktigt räknat ut det innan. men eh, skitsamma. jag är en stark individ, I CAN DO IT! jAAaa.. som vi brukar saja. men urban outfitters, hur FETT är inte det?

så. pepp pepp peppppp.

glad.

ja d va d d. ses

kjut


spexxx


(ingen lägger upp den på fejjan! fattaru anna?)

yo


qwerty


freitag!photo: viktor vauthier

-


let me fall


RSS 2.0