fanta exotisk


här är jag just nu, i min mycket coola, snygga och extremt sköna sarong-grej jag har fått av danielle. det var bara det jag ville säääääga. hedå.

öh


har haft en riktig bra vecka, med folk runt omkring mig! men nu känner jag mig ensam. ser fram emot att fira danielle imorgon i alla fall. wie.

what's cookin good lookin?


igår firades lördagen med möllevångsfestivalen, därefter bar det av mot arlöv (en förort till burlöv som tydligen är en kommun men ändå en förort till malmö, öhh?) det var i alla fall finnemang. ligger fortfarande i sängen och snart blir det ett avsnitt av one tree hill, är på femte säsongen, börjar bli ganska dåligt nu, eller ja, det började bli ganska dåligt för längesen, men kan inte sluta mitt i allt eller hur?! så, så roligt var det.

in his bedroom smoking weedniagara falls


scrshot: camille
blev ganska sugen på att skaffa mig en röd peruk nu.

go'natt!

ps. tack för en mysig dag, jaqueline!

infamous dreams


inatt drömde jag att jag var som han i spelet infamous, inte det där med elgrejerna, utan jag var skit grym på att klätta på husväggar och andra höga byggnader. om jag ramlade ner så slog jag mig bara lite men det var ändå över läskigt. träffade daniella på ett hustak också.

sweetest perfectionden här kvällen visade sig bli ganska mycket bättre än jag förväntat mig. sånt gillar vi!

chillpill


vattenpiba med lidia nu.

ciao bella


igår kom den här bruden hem  till mig för lite tacos, snacks, filmmys och sleepover. det var great! och hon är great!

one of these mornings


håller på att städa upp den här röran och det börjar likna något mannen. danielle snart! yayay.

06:32


tänker inte gå och lägga mig förrän jag vet att allting är under kontroll.

yesterdaydon't panic


har haft en mysig heldag med melli och stefie. vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. ska i alla fall kolla lite på one tree hill nu, sen decka. keep it real

ha ha ha ha hah


allting känns som ett skämt nu. jag vet inte hur jag ska tänka. jag syftar inte på dig nu, utan personerna som har fått mig att må så jävla dåligt, som du hjälpte mig att sluta tänka på. hur fan ska det gå nu? utan dig att gömma mig hos. fan.

130709


haha.. fyfan vilken dag jag har haft idag.

no job no money no honey


jag har sån jävla otur nuförtiden!
jag skulle ha min första arbetsdag idag så jag gick upp, cyklade dit, stod där med någon random kille som hette ahmed, båda två undrade "var fan är alla andra?" klockan blev över nio, då kommer en snubbe cyklandes och säger "tyvarr, men asso företauget gick i konkurs för ungefär en veicka sen" WTF? så nu sitter jag här utan pengar och utan sommarjobb. yay! dessutom har jag klämt mitt finger.

take me back to the start

come up to meet you, tell you i'm sorry
you don't know how lovely you are.
i had to find you, tell you i need you,
tell you i set you apart.
nobody said it was easy,
it's such a shame for us to part.
nobody said it was easy,
no one ever said it would be this hard.

oh, take me back to the start.

kids


avisskolla in min sssssnygga vän

fan dålivet är bra jävla förvirrande. ännu sekunden mår man super duper hyper bra, sen BAM så är man nere på botten igen. tack vare ett litet snedsteg, fann. vet inte var jag ska ta vägen. men fuck it på något jävla sätt blir det bra igen, jag vet det.

but i do still love you though.

save tonight


phg: jag och nicole på hennes 18års fest!

även idag har jag spenderat förmiddagen samt eftermiddagen på bo01, nu gör jag mig i ordning för att träffa annapanna malmhagen. wie. (4 dagar kvar!)

in this world


har haft en underbar dag idag; stranden m. mysigt folk och senare fika med lidia mfl. nu är jag helt slut, det fina vädret tär på en! så kvällen avslutas med hitta nemo :) puss (5 dagar kvar!)

RSS 2.0