skinny love


9 songs


fin film.

godnatt.

that girl


dagens visdomsord


"tonårslivet går ut på att knulla och bli full"

solen i ögat


rödvin och fantacitron

kräftskiva med släkten slutar med mobil i toaletten. ganska galet.

expo for the win

medan andra sitter och läser naturkunskap eller religion, då sitter mp3ex och klipper och klistrar. det här jag spenderat dom första skoldagarna med att göra (en personlig färgpalett). har även tagit ett dopp i havet med josefina idag. nu bär det av mot malmöfestivalen och the sounds med danielle och amanda. mmh!

meh

fan vad du ska hålla på.

the heart wants what the heart wants


bad kids


jadå, då har skolan börjar och malmöfestivalen är i full rulle, ganska besviken på den i år, helt tråkig. kanske för att man har blivit äldre och börjat tröttna på att bara springa omkring? bull i alla fall. vill vara femton igen. men ska inte klaga, arton är också jeeette kul!
ska få mac-datorer i skolan, helt egna, bärbara. så nu gäller det bara lära sig använda den också. lite synd ändå, gillar ändå oldschool-grejen med penna och papper. men men vanesak, vanesak. har nice schema i alla fall!

MEN skön låt här uppe, lyssna på den!

fredag lördag söndag


hej. jag har haft en mycket fin och oväntad helg. nu väntar sista sommarlovsveckan och malmöfestivalen, sen är det back to reality. meh. tiden går för fort.

jepp jepp


lyckohopp!

hemmakväll


pusspusspuss



världens mys kväll hos anna igår! danke skön

you don't know me



oj så många inlägg det blev idag, lite uttråkad hehe. i alla fall, lite gamla bilder från i vintras.

parklife




dani's bday




i wanna piss on you


firade dani dice igår, och idag är det dags för daniella att bli myndig och detta firas med fest! bilder från gårdagen kommer senare. puss å kjam!

RSS 2.0